Teatrul Gulliver face spectacole în aer liber

Teatrul Gulliver face spectacole în aer liber
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Teatrul de Păpuși "Gulliver" își reîncepe activitatea, prin susținerea primelor spectacole în aer liber, în curtea interioară a Teatrului Dramatic. În acest sens, a fost amenajată o scenă specială, adaptată la condițiile impuse de legislația în vigoare, și s-au luat măsurile corespunzătoare, cu asigurarea distanțelor minime de siguranță necesare între spectatori, dar și în raport cu scena și actorii.

Prima reprezentație, programată sâmbătă, 6 iunie, de la ora 11,00, este „Scufița Roșie”. Având în vedere numărul limitat de locuri disponibile, spectacolul va fi jucat și duminică, 7 iunie, tot de la ora 11,00, pentru a oferi posibilitatea cât mai multor copii de a se bucura de binecunoscuta poveste.

Spectatorii sunt rugați să se prezinte cu minimum 15 minute înainte de ora începerii reprezentației. Conform măsurilor de siguranță, la intrare se va măsura temperatura celor care vor participa la spectacol. Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe întreaga durată a spectacolului și se va pune la dispoziție soluție pentru dezinfectarea mâinilor.

Prețul biletelor pentru spectacol este de 12 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți, iar biletele pot fi achiziționate de la sediul teatrului, înainte de începerea spectacolului.

Citit 1948 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iunie 2020 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.