Trei spectacole în aer liber la Dramatic

Trei spectacole în aer liber la Dramatic
În imagine, Nicholas Caţianis
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Serile de teatru continuă în Curtea Interioară a Teatrului Dramatic "Fani Tardini" Galați cu o suită de spectacole care îndeamnă în egală măsură la râs și la reflecție.

Vineri, 11 septembrie, la ora 21,00, actorul Nicholas Cațianis revine pe scena în aer liber a Dramaticului cu one-man show-ul "Râd nervos". Pentru interpretarea de excepție din acest spectacol, Cațianis a câștigat Premiul pentru cel mai bun actor la Gala HOP, Gala Tânărului Actor, în anul 2015.

Sâmbătă, 12 septembrie, la ora 21,00, se joacă spectacolul "Marele Premiu", de Mimi Brănescu, în regia lui Radu Nichifor. În distribuție: Elena Ghinea și Ștefan Forir. Ea este o țigancă cocoțată într-un copac, iar el e un tânăr care ia loc pe o bancă din apropiere. Dialogul amuzant dintre cei doi reușește să depășească granițele confortabile ale comunicării superficiale, deoarece ea îi spune chiar și lucrurile pe care el nu vrea să le audă.

Duminică, 13 septembrie, la ora 21,00, este programat spectacolul "Buzunarul cu pâine", de Matei Vișniec, în regia și scenografia lui Vlad Ajder. În distribuție: Răzvan Clopoțel și Ștefan Forir. Spectacolul a obţinut Premiul "Godot" la Festivalul "Hyperion iese la Godot", desfășurat în 2015, la Bucureşti.

Citit 1718 ori Ultima modificare Vineri, 11 Septembrie 2020 13:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.