Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" prezintă, pe 20 și 21 februarie, de la ora 19,00, în Sala Mare, premiera spectacolului de poezie și folk "Dorurile mele", după versuri de Octavian Goga, în regia lui Vlad Vasiliu, scenografia fiind semnată de Elena Neagu.

În distribuție, actorii Mihaela Lecca-Gorea (Anița crâșmărița), Lică Dănilă (Țăran) și Vlad Vasiliu (Țăran), cu participarea cantautorului Săndel Spînu (Lae Chioru').

Îmbinând versurile descriptive ale poetului Octavian Goga cu sunetele mângâietoare de chitară, spectacolul ne dă prilejul să asistăm la momentele importante din viața satului românesc de odinioară și a locuitorilor acestuia - nașterea, tinerețea, prima iubire, nunta, munca, hora, boala, uneltirile, moartea - ajutându-ne să înțelegem, de fapt, caracterul universal al trăirilor noastre.

"Săndel Spînu și cu mine ne completăm, prezentând seri de muzică și poezie. Și vom rămâne împreună atâta timp cât va vrea Dumnezeu sau poezia încă își găsește auditoriu. Mihaela și Lică au dovedit că sunt buni recitatori. Mi-a fost destul de greu să-i rup din ritmicitatea versului și totuși, păstrându-l, să reprezinte niște personaje: oameni vii ai satului, cu bucuriile, durerile, năzuințele lor. Dar… sper că am reușit", declară regizorul spectacolului, Vlad Vasiliu.

Biletele pentru premiera din 20 și 21 februarie pot fi cumpărate de pe bilete.fanitardini.ro și de la Casa de bilete a Teatrului, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-049-850 sau 0758-089-994.

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" oferă reprezentații în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Citit 1204 ori Ultima modificare Joi, 18 Februarie 2021 20:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro