„Dorurile mele” - o invitaţie la poezie şi folk

„Dorurile mele” - o invitaţie la poezie şi folk
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" prezintă, pe 20 și 21 februarie, de la ora 19,00, în Sala Mare, premiera spectacolului de poezie și folk "Dorurile mele", după versuri de Octavian Goga, în regia lui Vlad Vasiliu, scenografia fiind semnată de Elena Neagu.

În distribuție, actorii Mihaela Lecca-Gorea (Anița crâșmărița), Lică Dănilă (Țăran) și Vlad Vasiliu (Țăran), cu participarea cantautorului Săndel Spînu (Lae Chioru').

Îmbinând versurile descriptive ale poetului Octavian Goga cu sunetele mângâietoare de chitară, spectacolul ne dă prilejul să asistăm la momentele importante din viața satului românesc de odinioară și a locuitorilor acestuia - nașterea, tinerețea, prima iubire, nunta, munca, hora, boala, uneltirile, moartea - ajutându-ne să înțelegem, de fapt, caracterul universal al trăirilor noastre.

"Săndel Spînu și cu mine ne completăm, prezentând seri de muzică și poezie. Și vom rămâne împreună atâta timp cât va vrea Dumnezeu sau poezia încă își găsește auditoriu. Mihaela și Lică au dovedit că sunt buni recitatori. Mi-a fost destul de greu să-i rup din ritmicitatea versului și totuși, păstrându-l, să reprezinte niște personaje: oameni vii ai satului, cu bucuriile, durerile, năzuințele lor. Dar… sper că am reușit", declară regizorul spectacolului, Vlad Vasiliu.

Biletele pentru premiera din 20 și 21 februarie pot fi cumpărate de pe bilete.fanitardini.ro și de la Casa de bilete a Teatrului, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-049-850 sau 0758-089-994.

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" oferă reprezentații în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Citit 1927 ori Ultima modificare Joi, 18 Februarie 2021 20:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.