Educaţie cu bucluc sau cum scăpăm de balamuc. Întâlnire online cu regizorul Radu Jude şi actriţa Katia Pascariu, premiaţi la Berlin

Educaţie cu bucluc sau cum scăpăm de balamuc. Întâlnire online cu regizorul Radu Jude şi actriţa Katia Pascariu, premiaţi la Berlin
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Miercuri, 21 aprilie, de la ora 18,00 regizorul Radu Jude şi actriţa Katia Pascariu, proaspăt laureaţi la Festivalul de Film de la Berlin, vin să discute cu profesorii, studenţii şi elevii gălăţeni.

Casa Corpului Didactic Galaţi, în parteneriat cu Proiectul MERITO şi Synergetix vă propune o discuţie cu tema "Educaţie cu bucluc sau cum scăpăm de balamuc", parafrazare a titlului celui mai recent film al regizorului, marele căştigător al Berlinalei de anul acesta. Pentru acces Zoom, completaţi acest FORMULAR.

Moderator este profesorul Doru Căstăian, cel care apare citat cu un articol în filmul lui Radu Jude. 

Întâlnirea este deschisă elevilor, studenţilor şi profesorilor, cu participare directă pe Zoom (link-ul de Zoom va fi transmis prin email participanţilor înscrişi), în limita celor 500 de locuri disponibile ("primul venit, primul servit"), exclusiv prin acest formular de înscriere online, cât şi transmisă în direct pe pagina de Facebook a CCD Galati.

Citit 2214 ori Ultima modificare Marți, 20 Aprilie 2021 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.