Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Miercuri, 21 aprilie, de la ora 18,00 regizorul Radu Jude şi actriţa Katia Pascariu, proaspăt laureaţi la Festivalul de Film de la Berlin, vin să discute cu profesorii, studenţii şi elevii gălăţeni.

Casa Corpului Didactic Galaţi, în parteneriat cu Proiectul MERITO şi Synergetix vă propune o discuţie cu tema "Educaţie cu bucluc sau cum scăpăm de balamuc", parafrazare a titlului celui mai recent film al regizorului, marele căştigător al Berlinalei de anul acesta. Pentru acces Zoom, completaţi acest FORMULAR.

Moderator este profesorul Doru Căstăian, cel care apare citat cu un articol în filmul lui Radu Jude. 

Întâlnirea este deschisă elevilor, studenţilor şi profesorilor, cu participare directă pe Zoom (link-ul de Zoom va fi transmis prin email participanţilor înscrişi), în limita celor 500 de locuri disponibile ("primul venit, primul servit"), exclusiv prin acest formular de înscriere online, cât şi transmisă în direct pe pagina de Facebook a CCD Galati.

Citit 1177 ori Ultima modificare Marți, 20 Aprilie 2021 19:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro