Atmosferă de Paști, în Bibliotecă

Atmosferă de Paști, în Bibliotecă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Paștele este pregătit din timp și la Biblioteca Județeană ”V. A. Urechia” unde, la sediul central de pe str. Mihai Bravu, s-au făcut pregătiri pentru marea sărbătoare. "Cititorii sunt așteptați cu expoziții tematice, pregătite cu drag de bibliotecarele secției Împrumut la Domiciliu pentru Adulți. Volume cu conținut specific, ornamente, figurine, toate se îmbină armonios și creează o atmosferă de sărbătoare, în care frământările trebuie lăsate deoparte, pentru a face loc bucuriei și speranței”, aflăm din surse ale instituției de cultură.

Citit 1304 ori Ultima modificare Duminică, 18 Aprilie 2021 18:15

1 comentariu

  • postat de MIHAIL Luni, 19 Aprilie 2021 18:12 5.13.231.*** Link la comentariu
    0
    2

    Asteptam cu mult interes sa fie si atmosfera de biblioteca in biserica!!!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro