Festivalul „Antares”, la 12 ani!

Festivalul „Antares”, la 12 ani!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Poftă bună la Cultură! *

A XII-a ediţie a Festivalului internaţional „Serile de Literatură ale revistei Antares”  Galaţi începe astăzi… la Bucureşti, la sediul Uniunii Scriitorilor din România, unde vor fi primiţi oaspeţi: oameni de cultură, creatori de peste mări şi ţări, în ordine alfabetică: din Austria, Belgia, Estonia, Franţa, Irlanda, Liban, Marea Britanie, Republica Moldova, România.

Mai multe instituţii şi-au dat mâna pentru ca festivalul, tot mai cuprinzător în cei 12 ani de la debut, să se întindă peste mai multe judeţe: Uniunea Scriitorilor şi filiala sa Galaţi-Brăila, primăriile municipiilor Galaţi, Brăila şi Buzău, Consiliul Judeţului Buzău.   

Reglaţi-vă ceasul: sâmbătă, ora 11, Festivalul se deschide oficial la Galaţi, la Biblioteca „V. A. Urechia”, şi nu pierdeţi  dezbaterile culturale de la ora 17,00, de la Hotel Faleza.

Apoi, timp de 5  zile, ţineţi pasul alături de gazde şi invitaţi (de luni, la Brăila şi Buzău)! Veţi avea parte de recitaluri de poezie, unele în spaţii neconvenţională, dezbateri, contacte, la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi, Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” din Brăila, la Ianca, la Buzău – la Consiliul Judeţean şi Biblioteca Judeţeană „Vasile Voiculescu” etc.

O croazieră pe Dunăre, vulcani noroioşi, lună, poezie, sălcii dunărene vor completa oferta.

Citit 707 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.