O poveste pentru toate vârstele, la "Gulliver"

O poveste pentru toate vârstele, la "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul "Gulliver" vine cu un dar pentru copii, la început de primăvară, pe 6 martie, de la ora 10,30, când a fost programat spectacolul "Vrăjitorul din Oz", dramatizare a lui Laurențiu Budău după L. Frank Baum, în regia lui Dan Mirea.
Pornind de la una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite povești din toate timpurile, spectacolul "Vrăjitorul din Oz" impresionează prin vizualitate, dar și prin forța mesajului transmis. Astfel, dincolo de notorietatea textului, punerea în scenă a regizorului Dan Mirea reclamă un mesaj plin de simbolism și cu o puternică încărcătură educativă. Dorothy nu este un personaj, este un simbol, iar lumea fantastică a lui Oz există în sufletul fiecăruia. Nucleul spectacolului se construiește pe ideea de dragoste și încredere, de atașament față de familie, față de aproape, față de adevăr, principii deosebit de importante și relevante, în special pentru copii.
Din distribuţie fac parte: Nicoleta Miru, Ramona Păuc, Cosmin Cosma, Andrei Ciugulea, Adina Ariton, Gina Geru, Elena Marin, Nicole Lungu, Marian Sterian, Aurelian Iorga şi Andrei Dombrovschi.

Citit 392 ori Ultima modificare Vineri, 04 Martie 2022 01:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.