„My Fair Lady”, unul dintre cele mai iubite musicaluri, la „Nae Leonard”

„My Fair Lady”, unul dintre cele mai iubite musicaluri, la „Nae Leonard”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O nouă reprezentaţie a celebrului musical "My Fair Lady" va avea loc duminică, 27 martie, de la ora 18,00, la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”.

Spectacolul "My Fair Lady" are la bază un libret de Alan Jay Lerner și este scris după una dintre capodoperele literaturii universale – „Pygmalion" de G. B. Shaw. Musicalul a cunoscut un succes nemaiîntâlnit, fiind montat pe toate scenele importante ale lumii. S-a jucat în diferite variante şi pe scena gălăţeană, publicul fiind cel care l-a cerut.

„Montarea gălăţeană a împlinit aproape 30 de ani, un adevărat record pentru teatrul nostru, de aceea am dorit să aduc o nouă versiune, dinamică, adaptată cerinţelor publicului de astăzi. Am dorit să realizez un spectacol unitar, în care scenele se succed fără întrerupere, fără interludii muzicale adăugate spre a beneficia de timp pentru schimbarea decorului. Acest lucru a necesitat şi colaborarea cu un maestru scenograf inventiv, care să găsească soluţii favorabile unor astfel de situaţii scenice, ceea ce sper că s-a şi întâmplat", spunea, la premiera din toamna anului 2017, directorul teatrului, Teodor Niţă, cel care este şi regizorul, dar şi interpretul rolului profesorului Higgins.

Alături de Teodor Niță, pe scenă vor urca și următorii artiști: Alice Silvia Niţă, Dominic Cristea, Radu Horghidan, Tudorel State, Viorica Mărăndici, Florina Nistor, Ionuț Popa, Adrian Ţurcanu, Adina Gurenciuc, Roxana Șelaru, Elvis Butunoi și Petrița Iordache.

Citit 1438 ori Ultima modificare Joi, 24 Martie 2022 23:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.