Concert aniversar Laura Bretan, la Teatrul „Nae Leonard”

Concert aniversar Laura Bretan, la Teatrul „Nae Leonard”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Joi, 7 aprilie, de la ora 19,00, pe scena Teatrului „Nae Leonard” Galați va concerta cântăreața de operă Laura Bretan, considerată drept „cea mai importantă apariție, din ultimii ani, în perimetrul muzicii bune internaționale”.

La spectacol participă orchestra simfonică a teatrului, dirijată de maestrul Eugen Dan Drăgoi, și corul teatrului, dirijat de maestrul Daniel Nistor. Invitați speciali ai evenimentului sunt tenorul Florin Bobei și Elisa G, câștigătoarea ultimei ediții a „Cerbului de  Aur”.

„Evoluția spectaculoasă a Laurei Bretan este cea mai bună dovadă că valoarea nu așteaptă numărul anilor. Performanțele ei live uimesc lumea, din Chicago până la Tokio, trecând prin Londra, Paris, Madrid, Bruxelles, Roma și pe multe alte scene celebre. Laura călătorește oriunde o poartă destinul, spre bucuria celor care o iubesc. După ce a cântat împreună cu artiști ca: David Foster, Il Volo, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri, The Tenors, Fernando Varella sau, cel mai recent, Michael Bolton și Jose Carerras, Laura Bretan mai face un pas important spre consacrarea absolută, cu ocazia împlinirii vârstei de 20 de ani – eveniment pe care orice artist și-l dorește ca pe o recunoaștere a prestigiului și a popularității sale”, se arată într-un comunicat al Teatrului „Nae Leonard”.

Citit 1156 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Aprilie 2022 08:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.