"Micul prinţ", un spectacol care are răspuns la toate întrebările
Foto: Tomo Minoda

"Micul prinţ", un spectacol care are răspuns la toate întrebările
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cei care îşi doresc o experienţă vibrantă şi revigorantă, un spectacol care să le atingă şi mintea şi sufletul, trebuie musai să fie prezenţi, pe 25 mai, de la ora 19,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, pentru "Micul prinţ - spectacol pentru oameni mari", o producţie a Asociaţiei "Red Nose Society". Cu pianul şi chitara după ei, cei trei actori - Alexandra Penciu, Ştefan Ruxanda şi Vlad Gălăţianu - vin în faţa spectatorilor cu bine-cunoscuta poveste a lui Antoine de Saint-Exupery, înveşmântată într-o "atmosferă sinceră şi intimă", aşa cum promite regizorul Ştefan Ruxanda.

Cu un decor minimalist, care va lăsa emoţia să ajungă nealterată la sufletele celor din sală, cu o energie debordantă şi molipsitoare, spectacolul îi poartă pe toţi într-o "poveste emoționantă presărată cu personaje comice şi situaţii inedite, toate acompaniate de muzică live".

Unul dintre motivele pentru care nu ar trebui să lipsim de la spectacol e şi faptul că joacă gălăţeanca Alexandra Penciu, pentru prima dată aici. Absolventă a Universităţii de Muzică din Bucureşti, actualmente actriţă la Teatrul "Constantin Tănase", pe Alexandra am ascultat-o la Galaţi cu diferite ocazii, dar şi la "Românii au talent", "Vocea României" sau Eurovision 2017, când s-a calificat în semifinală.

"Trei oameni mari cu suflete de copii, care au pus în scenă "Micul Prinţ" într-un mod original, sensibil şi haios în acelaşi timp. Am râs şi am plâns în egală măsura. M-aţi făcut să plutesc, să vibrez şi să simt bunătatea, magia, surpriza şi copilul din mine renăscând!", sună una dintre recenziile elogioase de pe pagina evenimentului.

Citit 845 ori Ultima modificare Vineri, 20 Mai 2022 02:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.