"Pe aripile cântului v2.0", o nouă premieră la "Nae Leonard"

"Pe aripile cântului v2.0", o nouă premieră la "Nae Leonard"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Duminică, 10 iulie, de la ora 19,30, în Grădina de vară "Leonard" va avea loc premiera spectacolului "Pe aripile cântului v2.0", o parafrază după capodopera cinematografică "Pe aripile vântului". Din distribuție fac parte unii dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști gălățeni, iar spectacolul se bucură și de participarea Orchestrei simfonice a teatrului.

Prin "Pe aripile cântului v2.0", Teatrul Național de Operă și Operetă Galați ne promite un spectacol estival, relaxant și plin de bună dispoziție, ale cărui scene vor fi puse în valoare de cadrul natural oferit de Grădina Leonard.

"Este o parafrază după capodopera cinematografică "Pe aripile vântului", filmul care a revoluționat cinematografia americană, o amintire ce îi bântuie pe cei mai în vârstă și îi emoționează pe tineri. Firul poveștii de dragoste traversează întreg spectacolul și unifică aria repertorială, aducând în atenția publicului pagini muzicale din musicaluri celebre, ce se vor îmbina perfect cu momente și situații pline de umor, cu dansul și pantomima", se arată într-un material de presă al Teatrului "Nae Leonard".

În distribuție îi regăsim pe: Ana Băcanu, Cristina Bleandură, Cristina Isabela Ionașcu, Florin Bobei, Doru Ciutacu și Tudorel State. Orchestra simfonică a teatrului va fi dirijată de maestrul Eugen Dan Drăgoi, iar regia este semnată de Teodor Niță. Coregrafia îi aparține Gabrielei Gegea.

Biletele se pot achiziționa online, accesând linkul https://www.blt.ro/pe-aripile-cantului.html, sau fizic, de la casieria teatrului (telefoane 0236.465.599 şi 0753.312.308), în intervalul orar afișat pe site-ul www.naeleonard.ro, sau de la punctul de vânzare bilete din incinta Shopping City Galaţi (parter).

Un film nemuritor

Ecranizare a romanului omonim scris de Margaret Mitchell, "Pe aripile vântului" este unul dintre cele mai vizionate filme din istoria cinematografiei mondiale. Filmările au durat 140 de zile. Premiera a avut loc pe 15 decembrie 1939. Filmul, primul color din istoria cinematografiei, a primit zece premii Oscar, un record deținut timp de douăzeci de ani, potrivit wikipedia.ro.

Citit 745 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iulie 2022 08:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.