Street Food Festival, în Grădina Publică

Street Food Festival, în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Street Food Festival se reîntoarce la Galaţi, în Grădina Publică, în perioada 1-4  septembrie. Pe lângă călătoriile gastronomice imaginare prin toate colţurile lumii, gălăţenii vor avea parte şi de concerte live, pe toate gusturile. Vor urca pe scenă Corina Sîrghi&Taraful Jean Americanu, Bosquito, Alexu&The Voices Inside, Jurjak, Ana Coman şi  byron. 
Intrarea este liberă pentru toată lumea, însă pentru o experiență Street Food integrală, adică pentru participarea la tururi gastronomice ghidate, organizatorii anunţă că s-au pus în vânzare bilete.

Citit 6110 ori Ultima modificare Vineri, 19 August 2022 08:04

5 comentarii

 • postat de bito-ani-lee
  Miercuri, 31 August 2022 00:26
  5.14.128.***
  mâncare expirată, gândaci, muşte, praf, mizerie, gherțoi mulți, muzică de jale, atmosferă....ploioasă.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius
  Vineri, 26 August 2022 20:40
  109.166.135.***
  Scoateti Street Food in afara orasului, asa cum au procedat si alte orase!
  Orasul Galati este mai sarac in fiecare an dupa acest festival, pentru ca parcul este deteriorat, iarba calcata, bancile rupte, aleile deteriorate ca si scurgerile amplasate pe marginea lor infundate cu resturi si indoite, copacii si iarba au de suferit in urma montarii hamacelor si multe altele. Chiar nu va dati seama ca noi nu vom mai avea ce sa lasam copiilor nostri!? Ne gandim doar la burta si nu cum sa pastram sau sa imbunatatim ceea ce am primit si noi...Spuneti-mi dvs, cu ce s-a ales Gradina Publica din banii care se aduna de la acest festival!? Va spun eu, CU NIMIC! Aleile sunt tot deteriorate fara a vedea o mana de asfalt, gardurile sunt nevopsite, echipamentele fitness sunt vechi si uzate, iluminatul functional doar partial, fantana arteziana nu mai functioneaza la calitatea de dupa renovare(jocuri de lumini, jocuri de apa), boxele in care erau redate melodii frumoase sunt si ele nefunctionale. Si atunci!?
  Sunt sigur ca daca se doreste, se poate scoate street food afara din oras!
  2
  3
  Raportează
 • postat de AntiUrsus
  Marți, 23 August 2022 08:22
  5.2.205.***
  Citesc comentariile si ma gandesc doar la asta: daca se face, de ce se face, daca nu se face, de ce nu se face! Nemultumiti vor fi mereu. Il sfatuiesc pe dl Ursus sa mai iasa din casa si sa se uite cu mai multa atentie, cel putin in gradina publica, care chiar arata bine si unde actiuni precum proiectiile de film din weekend sunt bine venite. IESI DIN TV NENE URSUS!
  9
  3
  Raportează
 • postat de Ursus
  Luni, 22 August 2022 07:39
  193.231.148.***
  Pai "street food" sau "park food"??? Si asa toate parcurile din Galati arata jalnic si sunt neingrijite, mai bagati si proiectii de filme, targuri de mancare si ce va mai da prin cap in Gradina publica si o sa fie si mai bine! De altfel, poza aferenta articolului e frumoasa, dar nu pare din Galati. Bancile scorojite, vegetatia neingrijita si trandafirii salbaticiti, saracii, ii vede cineva? Nu mai au miresele unde sa faca poze...
  P.S. Din parcul Rizer a fost scoasa pancarta care il proclama pe dl. Fotea drept ctitor al maretului proiect al sediului artelor vizuale, ajuns o ruina!
  3
  6
  Raportează
 • postat de Alexutz
  Vineri, 19 August 2022 12:17
  5.2.205.***
  Ziceati anii trecuti ca a fost scump.....stati sa vedeti acum.
  3
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.