Trei zile de muzică bună, la "Danube Rock Sounds"

Trei zile de muzică bună, la "Danube Rock Sounds"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Plaja "Dunărea" va găzdui, în acest weekend, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului. "Danube Rock Sounds" Galați 2022, festival ajuns la cea de-a opta ediție, aduce, și în acest an, pe scena gălățeană, nume mari din lumea rockului. Elevii cu medii generale de 10,00, încheiate în anul școlar anterior, au acces gratuit la concerte.

Iubitorii de rock vor putea asculta live trupe îndrăgite, precum Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie, Trooper, Robin and the Backstabbers, Omul cu Șobolani, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, Domino, Implant pentru Refuz, Mihail, The Schnitzels, Dimitri’s Bats, Pinholes, Dl. Goe, Hvnds sau Melting Dice.

Concertele vor începe, zilnic, de la ora 18,30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17,30.

"Abonamentele și biletele pentru festival se pot achiziționa online de pe iabilet.ro sau din rețeaua de distribuție IaBilet (magazinele Flanco, librăria Bookcity Galați, automatele SelfPay). Până pe 16 septembrie, abonamentele costă 230 de lei, iar biletele de zi 99 de lei. Elevii cu medii generale de 10.00 (clasele V-XII) încheiate în anul școlar anterior vor avea acces gratuit, în baza invitațiilor pe care le pot ridica de la secretariatele unităților de învățământ", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria municipiului Galați.

Elevii și studenții își pot cumpăra abonamente cu reducere, valabile doar pe baza unui act doveditor, la intrarea în festival, la prețul de 190 de lei.

Potrivit afișului oficial al festivalului, vineri, vor urca pe scenă trupele: Melting Dice, Pinholes, Mihail, Omul cu Șobolani, Vița de Vie, precum și Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase.

Sâmbătă vor concerta trupele: Hvnds, Dimitri’s Bats, Implant pentru Refuz, Robin and the Backstabbers și The Mono Jacks.

Duminică, în ultima zi de festival, vor cânta: Dl. Goe, The Schnitzels, Domino, Trooper și Alternosfera.

Mai multe tipuri de pachete sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/bilete-danube-rock-sounds-2022-77643/.

Mai multe detalii și informații la zi veți găsi vizitând pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/RocklaDunare/.

Citit 973 ori Ultima modificare Vineri, 16 Septembrie 2022 08:09

1 comentariu

 • postat de magis
  Vineri, 16 Septembrie 2022 09:56
  89.121.200.***
  Bogdan Simion = rock??? Mihail = rock??? Robin and the Backstabbers = rock?? samd
  Cine a organizat circoteca asta eterogena ori face misto de noi , ori e II (adica paralel) cu genurile muzicale. In mod sigur e total neinspirat in alegerea unui titlu!
  Si 100 de lei biletul, pardon 99, de parca ar cinta alea cele mai tari si mai mari trupe rock de la noi.
  Pardon!
  2
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.