Zamfira Bîrzu - Artă autentic contemporană

Zamfira Bîrzu - Artă autentic contemporană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Despre Zamfira Bîrzu au scris foarte mulţi critici de specialitate, ceea ce înseamnă o confirmare a calităţilor sale artistice”, a declarat ieri directorul Muzeului de Artă Vizuală din Galaţi, Dan Nanu, în deschiderea expoziţiei de pictură care poate fi văzută, la etaj, în Sala „Simion Mărculescu”. 

Organizatorul vernisajului, Alexandru Pamfil, a ţinut să sublinieze faptul că, deşi gălăţenii au avut ocazia să vadă câteva lucrări  cu semnătura Zamfirei Bîrzu, nu au avut ocazia să o cunoască mai  bine, printr-o expoziţie personală, până în momentul de faţă:

„Este un pictor contemporan care produce lucrări de artă contemporană autentică. Arta ei impresionează printr-o energie interioară şi o spontaneitate care te invadează din spatele liniilor, petelor de culoare şi formelor”.

Emoţionată, pictoriţa Zamfira Bîrzu, care a participat la numeroase expoziţii naţionale şi internaţionale, ne-a destăinuit că este bucuroasă de invitaţia primită la Galaţi, aici unde a fost înfiinţat primul muzeu de artă contemporană din ţară.

Citit 782 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.