Maria Cristina Crăciun găseşte timp pentru toate

Maria Cristina Crăciun găseşte timp pentru toate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Locul I la Concursul „Fulg de nea”, 19-20 noiembrie 2010, Braşov *

Gălăţeanca Maria Cristina Crăciun a urcat, recent, pe treapta I a podiumului de premiere şi la Braşov. E vorba de Concursul „Fulg de nea”, ediţia 2010, unde gălăţeanca noastră a ocupat Locul I. Tot la ediţia din 19-20 noiembrie, Maria a primit şi Premiul „Spiros” al Casei de discuri din Galaţi, administrată de domnul Cornel Sechelariu...

Rezultatul este de reţinut în cartea de vizită a Mariei, pentru că la  această secţiune s-au calificat pentru faza finală (grupa de vârstă 9-11 ani) 18 copii talentaţi. Este cu atât mai important cu cât preşedinta acestui juriu a fost marea noastră artistă Marina Voica.

În plus, în urmă cu doi ani, la categoria de vârstă 6-8 ani, Maria primise la „Fulg de nea” tot Locul I. „Am cântat cu plăcere la Braşov, pentru că a fost o concurenţă pe măsura frumosului concurs şi pe măsura efortului organizatorilor”, a spus Maria Crăciun.

„În plus, cei de la Braşov dau premii frumoase şi mă bucur că am primit şi acest certificat-atestat cu semnătura marii artiste Marina Voica, în calitate de preşedintă a juriului...”.

Acum, Maria se împarte între şcoală, pregătirea la Focşani cu doamna profesoară Aurelia Vaida şi derularea câtorva proiecte frumoase pe care le are în lucru. A fost vocea distinctă la concertul din cadrul Sărbătorilor „Sfântul Apostol Andrei”, unde a cântat la festivitatea de înmânare a Premiilor Municipiului Galaţi, ediţia 2010.

În pragul Crăciunului, Maria va evolua  în cadrul unui concert de colinde, alături de seminariştii gălăţeni. Între spectacolele de caritate, Maria se pregăteşte şi pentru Concursul „Remember” de la Constanţa, din 9 decembrie.

Duminica aceasta din Ajunul lui Moş Nicolae, Maria ne va bucura cu vocea ei de pasăre măiastră în emisiunea „Să ne amintim Duminica”, realizată de artista Corina Chiriac, la Tv „Naţional”, începând cu ora 13.30.

Şi pentru că ridicarea unui artist mai şi costă, la vremuri de mare sărăcie, ne face plăcere să revenim cu o mulţumire pe care o adresăm soţilor (cititori fideli ai „Vieţii libere”) Daniela şi Cătălin Ghimpu, de la firma „Instal Electric” din Galaţi.

Aceşti gălăţeni aleşi - pe care nu-i cunoaştem decât prin faptele lor - au susţinut pregătirea profesională a Mariei pe întreg anul 2010.

Şi Maria a înţeles că „dar din dar se face Rai”, motiv pentru care - pe 13 decembrie - va cânta în Concertul de caritate al „Vieţii libere” ce are drept scop sprijinirea Alexandrei Sima, o fetiţă în vârstă de cinci ani, care are nevoie de o proteză la mâna stângă.

Şi, cum suntem în Postul Naşterii Domnului, fiţi alături de acest copil, vă invităm să cumpăraţi un bilet şi, împreună, să dăm o şansă la o viaţă cât mai frumoasă unui copil minunat.

Citit 792 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.