Ceaţă groasă la Teatrul Muzical - „Alegorie” cu Florin Melinte

Ceaţă groasă la Teatrul Muzical - „Alegorie” cu Florin Melinte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Uite repetiţia, nu mai e repetiţia! * Uite concediul medical, uite nu mai e concediul medical *

Artiştii Teatrului Muzical „Nae Leonard” s-au trezit, cu surprindere, ieri dimineaţă, convocaţi de managerul demisionar Florin Melinte la o repetiţie pentru alegoria de pe 30 noiembrie. După câte ştiau artiştii, oficial, Florin Melinte se află în concediu medical.

În ultimii ani, alegoria Sfântului Apostol Andrei – corabia uriaşă care, însoţită de cântece bisericeşti defilează pe Domnească şi Brăilei l-a avut ca regizor şi maestru de ceremonie, pe managerul Florin Melinte. Anul trecut, pentru a se încadra în alaiul de personaje care însoţeau carul alegoric, Florin Melinte s-a îmbrăcat în strai popular cu căciulă de miel brumăriu pe cap şi a dat comenzi şi indicaţii de la microfonul pe care-l ţinea în mână. În acest context, apariţia lui Florin Melinte în calitate de organizator al alegoriei era oarecum previzibilă... Mai ales că demisia lui intră în vigoare pe 1 Decembrie.

Artiştii s-au prezentat la teatru la ora 14, când fuseseră chemaţi, numai că au aşteptat degeaba la cabine. Repetiţia a fost anulată şi reprogramată pentru astăzi. Mai mult, de soarta alegoriei se pare că se va ocupa maestrul de cor  Eugen Dan Drăgoi, care, de altfel, a şi organizat aseară gala de decernare a Premiilor municipiului Galaţi.

Citit 10075 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2011 22:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.