Maria Crăciun, alături de Albano şi Gina Lollobrigida

Maria Crăciun, alături de Albano şi Gina Lollobrigida
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Între 18 şi 22 decembrie, Maria Cristina Crăciun s-a numărat printre invitaţii postului de televiziune Rai Uno, unde a cântat în tradiţionalul Concert Extraordinar de Crăciun de la Vatican. Românca din Galaţi a interpretat „Feliz Navidad”, o frumoasă piesă, alături de Giussepe Piccialo, finalist şi competitor în concursul televizat „Ti lascio una canzone”. Concertul a avut loc în sala „Auditorium Conciliazione” din Roma, sală aflată în apropierea Vaticanului.

În ultimul timp, gălăţeanca Maria Crăciun este vocea României în Italia. De Crăciun, românca a avut şansa să cânte alături de mari nume ale muzicii uşoare internaţionale, între aceştia Albano, I Pooh, Renato Zero, Maria Alba. La Concertul de Crăciun de la Roma, invitata de onoare a fost artista Gina Lollobrigida, la fel de tânără şi frumoasă, care a avut timp de o fotografie-amintire cu Maria Crăciun. „După  concert, marea voce a muzicii uşoare internaţionale  -  Al Bano - a felicitat-o pe Maria, a îmbrăţişat-o. Ne-a surprins când s-a adresat Mariei, în româneşte, cu urări de bine şi de succes. Al Bano a declarat că iubeşte România şi  apreciază talentul românesc”, ne-a mărturisit Cătălina Crăciun, mama Mariei.

„Momentul unic, inegalabil, s-a întâmplat în dimineaţa zilei de 21 decembrie,  înainte de Concertul de Crăciun de la Roma, când am fost primiţi în audienţă generală, prezidată de Sfântul Părinte, în sala specială de la Vatican. Pentru mine a fost un moment solemn şi emoţionant, pe care nu-l voi uita”, a spus Maria Crăciun.

 

Citit 8047 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2011 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.