O gălăţeancă este Femeia Anului 2011

O gălăţeancă este Femeia Anului 2011

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Angela Baciu, premiată pentru iniţiativă în sprijinul semenilor

Gala premiilor Femeia Anului 2011, organizată la începutul acestei săptămâni de revista „Avantaje”, în parteneriat cu Avon Cosmetics România şi JW Marriott din Bucureşti, a desemnat câştigătoarele celei de-a paisprezecea ediţii. În acest an, s-au acordat nouă premii de excelenţă, la şapte categorii. Printre cele nouă câştigătoare se numără şi o gălăţeancă, poeta Angela Baciu, consilier artistic în cadrul Casei de Cultură  a Sindicatelor.

Revista Avantaje a acordat titlul Femeia Anului 2011 pentru următoarele categorii: Promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului, Promovarea şi Apărarea Drepturilor Femeii, Ambasador al Artei Româneşti peste Hotare, Implicare şi Responsabilitate Socială, Promovarea şi Apărarea Valorilor Democraţiei, Iniţiativă în Sprijinul Semenilor şi Consilierea mamelor aflate în situaţii de criză.

Pe lângă nume sonore - Amalia Enache (Pro TV), Andreea Marin Bănică, Ada Condeescu (actriţă), Cristina Guseth (director Freedom House România), pe podium a urcat şi  gălăţeanca Angela Baciu, care a primit Premiul de excelenţă şi Trofeul Femeia Anului 2011 pentru Iniţiativă în sprijinul semenilor, fiind prezentată ca „poetă, publicistă, manager pentru proiecte culturale şi educaţionale, iniţiatoare a numeroase proiecte culturale pentru copii şi tineret, desfăşurate în  Galaţi, militantă activă în organizarea de acţiuni caritabile destinate strângerii de fonduri pentru diverse persoane fizice cu nevoi speciale şi asociaţii”.

Trofeul i-a fost acordat de Simona Gherasim, Women’s Success Coach, protagonista copertei Avantaje, ediţia din februarie, în cadrul Campaniei „Şi tu poţi fi pe copertă!”, adresată femeilor obişnuite cu poveşti neobişnuite de viaţă.

Evenimentul de anul acesta a fost centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminităţii şi pentru tot ceea ce femeia aduce umanităţii.

Emoţionată, onorată şi fericită, Angela Baciu ne-a declarat: „A fost  o seară minunată, am avut onoarea să cunosc atâţia oameni calzi şi buni, personalităţi din categorii diferite, pe toţi însă ne-a unit un singur lucru: iubirea faţă de oameni. Mulţumesc din suflet întregii echipe de la "Avantaje" , "Avon", prin toate proiectele lor arată lumii ce înseamnă să te dedici muncii şi să laşi ceva în urma ta". Felicitând-o pentru reuşită, mai adăugăm doar că Angela Baciu a purtat o elegantă ţinută marca Davi’s Design.

Citit 6859 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2012 17:39

3 comentarii

 • postat de mariana Sâmbătă, 25 Februarie 2012 12:01 Link la comentariu
  0
  0

  felicitari

  Raportează
 • postat de GABI Sâmbătă, 25 Februarie 2012 08:14 Link la comentariu
  0
  0

  Felicitari pentru premiul obtinut,si succes pe mai departe in tot ce ti-ai propus.

  Raportează
 • postat de femeia anului 2012 Sâmbătă, 25 Februarie 2012 04:26 Link la comentariu
  0
  0

  Vai, ce matracuca ! Ce a facut pentru semeni, ca n-am inteles ?Daca asta este etalonul femeii de succes la Galati, mai bine exportam modele de acest gen in capitala si curatam orasul ca oricum e plin de ,,oameni de succes-uri,, .

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.