Concert irlandez extraordinar la Teatrul Muzical

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Joi seara, începând cu ora 19,00, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, va avea loc un concert extraordinar de muzică şi dans tradiţional irlandez, rock irlandez şi cimpoaie scoţiene, la care intrarea este liberă. Evenimentul este organizat de Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional (DJCPN), Primăria, Teatrul Muzical şi Fundaţia „Andreiana Juventus”.

„Un astfel de spectacol a fost la Galaţi şi anul trecut şi s-a bucurat de foarte mare succes”, a declarat Cătălin Negoiţă, directorul DJCPN, amintind că pe 16 martie, în calendarul catolic, se sărbătoreşte Sf. Patrick,  ocrotitorul Irlandei şi al Islandei.

Mâine seară, la Galaţi, vor concerta două trupe de muzică irlandeză – „Shannon Ceili Band” şi „Blackbeers” o trupă de dans tradiţional irlandez, „Irish Way” şi o trupă din Ungaria de cimpoieri scoţieni – „Bordo Sarkany”.

„Îi aşteptăm pe gălăţeni la acest spectacol, le garantez sută la sută că le va plăcea, iar intrarea este gratuită. Sunt foarte puţini oameni care să nu agreeze ritmurile celtice”, a mai spus Cătălin Negoiţă în conferinţa de presă de ieri.

Citit 9725 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.