Duminică, la Muzeul de Artă Invitaţie la film polonez

Duminică, la Muzeul de Artă Invitaţie la film polonez
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Festivalul filmului polonez va debuta duminică, 25 martie, începând cu ora 18.30 la Muzeul de Artă Vizuală din Galaţi. Evenimentul organizat de Institutul Polonez din Bucureşti va aduce iubitorilor artei cinematografice şapte filme premiate la festivalurile de gen din lume.

Duminică va fi difuzat „Veneţia” (regia şi scenariul Jan Jakub Kolski). Filmul inspirat din povestirea omonimă a scriitorului polonez Wlodzimierz Odojewski, a primit la Festivalul de Filme Artistice Poloneze  Gdynia 2010 – premiul pentru cea mai bună imagine, premiul pentru cea mai bună producţie şi cel mai bun debut (Marcin Walewski). Un băieţel ar fi trebuit să  plece în vizită la Veneţia împreună cu părinţii, dar izbucneşte războiul. Din plictiseală el ajunge să-şi construiască propria lume imaginară în care se refugiază. Filmul este subtitrat în limba română, iar intrarea este liberă.

Citit 4411 ori Ultima modificare Vineri, 23 Martie 2012 21:45

1 comentariu

 • postat de cititor
  Marți, 27 Martie 2012 17:25
  Nu inteleg ceva!
  Azi suntem in 27 martie , si citesc un articol care anunta un eveniment cultural care ,, va fi pe 25 martie" cum sa inteleg ?
  Evenimentul sa produs si si anuntati ca va fi......De fapt nu sunteti la pima data la acest fel de stire.Un exemplu recent este cu zilele culturii irlandeze.
  VLG incepe sa-si piarda pe zi ce trece credibilitatea , sau daca nu cumva nu stie ce este credibilitate .............
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.