„Vis de iarnă”: Ornamente şi accesorii de Crăciun

„Vis de iarnă”: Ornamente şi accesorii de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” va găzdui joi, la ora 12,00, vernisajul expoziţiei temporare „Vis de iarnă”, ediţia a opta, în cadrul căreia s-au reunit 20 de societăţi de profil, meşteri artizani şi populari. La vernisaj, corul Teatrului Muzical „Nae Leonard” va oferi publicului un recital muzical  dedicat sărbătorilor de iarnă. „Ca în fiecare an, vernisăm expoziţia „Vis de iarnă”, manifestare care poartă în ea magia sărbătorilor de iarnă. Este cadoul pe care îl facem la final de an tuturor gălăţenilor şi nu numai”, declară managerul instituţiei gazdă, Camelia Moroianu.

Ca şi în ceilalţi ani, Secţia Grădina Botanică este responsabilă de organizarea acestei expoziţii. Punctul de atracţie îl va constitui bradul de Crăciun instalat la intrarea în muzeu. „Îi aşteptăm la „Vis de Iarnă” pe toţi gălăţenii. Va fi o atmosferă frumoasă şi plăcută. Este şi o ocazie pentru cei care doresc să facă un cadou de Crăciun pentru că produsele expuse aici vor fi cu vânzare.  Le spunem de pe acum celor mici să vină la muzeu pentru că se vor întâlni chiar cu Moş Crăciun!”, dezvăluie inginerul Paul Lupoae, coordonatorul secţiei Grădina Botanică.

Expoziţia va rămâne deschisă până la sfârşitul anului, programul de vizitare fiind de miercuri până duminică, între orele 9,00 – 17,00.

Citit 4828 ori Ultima modificare Marți, 11 Decembrie 2012 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.