Studenţii gălăţeni au scos „Avangarda”

Studenţii gălăţeni au scos „Avangarda”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A apărut numărul 4 al revistei literare „Avangarda”, publicaţie editată de Cenaclul literar ”Cercul” al Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi – coordonator Florin Chiriac. Pe scurt, revista, cu spaţii generoase acordate fotografiei artistice (grafica şi fotografia ediţiei este semnată de Marius Cornescu), se deschide cu editorialul lui Florin Chiriac, „Despre cuvinte şi oameni”. Poeziile sunt semnate de Iulia Roman şi Marius Cornescu, cu poezie şi proză vin Beatrice Cristina Condrea, Iulia Istrate, Daniela Ionică, Marina Alexandra Stan, Alina-Alexandra Bârcă, Alina Constantina Bocăneală, Elena Cătălina Deca, Florentina Hariton, Ioana Andrada Tudorie.

O pagină de istorie muzicală internaţională este semnată de folkistul Victor Udreş. Sorin Dănuţ Radu vine cu o relatare de la Reuniunea Naţională a Cenaclurilor Studenţeşti de la Piteşti. Publică aici poezii şi studenţi din Cluj şi Arad.

Publicăm şi adresa site-ului revistei, www.avangardaliterara.tk, precum şi anunţul că şedinţele de cenaclu au loc în fiecare joi de la orele 18,00, în sala „Centru” a Casei de Cultură a Studenţilor.

Citit 12309 ori Ultima modificare Joi, 13 Decembrie 2012 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.