„Peţitoarele”, în premieră la Teatrul Dramatic, săptămâna viitoare
Foto: Scenă din "Hotelul celor două lumi", care se joaca sâmbăta aceasta

„Peţitoarele”, în premieră la Teatrul Dramatic, săptămâna viitoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
 • Săptămâna aceasta, „Hotelul celor două lumi” şi „Magnum Mophtologicum”

Sâmbăta şi duminica viitoare suntem invitaţi la teatru de calitate, la Dramaticul gălăţean, care va ieşi la rampă cu o nouă premieră - „Peţitoarele” de A. Tzagareli, în regia lui Ion Sapdaru.
Până atunci, iubitorii de teatru se pot bucura, la sfârşitul acestei săptămâni, de două dintre cele mai jucate piese din ultimul timp. Sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 19.00, se poate vedea „Hotelul celor două lumi” de Eric Emmanuel Schmitt, în regia lui Cristian Gheorghe. Vă veţi putea reîntâlni cu actorii Aureliu Bâtcă, Grig Dristaru, Lucian Pînzaru, Ana Maria Ciucanu, Carmen Albu, Oana Preda Gheorghe, Elena Negoiţă, Carmen Frunză, Marian Tănase.
Duminică, 7 aprilie, de la aceeaşi oră, a fost programat spectacolul „Magnum Mophtologicum” după I. L. Caragiale, în regia lui Dan Stoica. Din distribuţie fac parte Ciprian Braşoveanu, Florin Toma, Dan Căpăţână, Grig Dristaru, Petrică Papuşă, Svetlana Friptu, Cristina Uja, Oana Preda Gheorghe, Veronica Papuşă, Mihaela Lecca-Gorea, Ana Maria Ciucanu, Stelian Stancu, Lică Dănilă, Liliana Lupan, Aurel Mihalache, Valentin Dumitru, Marian Tănase şi Mihai Ursache.

Citit 1340 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2013 20:18

1 comentariu

 • postat de Marius
  Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 07:01
  Slabe piese. Ca si in cazul cinema-ului, trebuie sa mergem la Braila. Tetrul de acolo prezinta piese de comedia la care iti este mai mare dragul sa mergi !, nu ca la dramatic din Galati unde mergi ca sa testezi cat poti rezista pana sa iesi din sala plin de nervi....
  Poate nu e vina actorilor ca acesta e bugetul dar publicul amator de piese de teatru este total vaduvit.
  Poate....poate...., peste vreo 50 de ani.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.