Microscoape, lunete şi aparate foto de epocă la Muzeul de Ştiinţele Naturii

Microscoape, lunete şi aparate foto de epocă la Muzeul de Ştiinţele Naturii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Expoziţia de instrumente optice - „O lentilă, un Univers” a fost vernisată la sfârşitul săptămânii la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” în prezenţa profesorilor şi elevilor de la mai multe unităţi de învăţământ din Galaţi.
„Sunt instrumente folosite de oamenii de ştiinţă în munca lor de cercetare în domeniul ştiinţelor naturii: microscoape, lupe, aparate foto sau lunete. Chiar dacă sunt foarte vechi, toate sunt în stare bună de funcţionare” a declarat la vernisaj Emil Strungă, managerul instituţiei.
Exponatele din cadrul expoziţiei provin din patrimoniul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi şi al Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi şi de la diverse persoane particulare.
Expoziţia poate fi vizitată până pe 19 aprilie 2013.

Citit 1020 ori Ultima modificare Duminică, 07 Aprilie 2013 14:03

1 comentariu

 • postat de DEX; Parc=Teren cu vegetație naturală sau plantată, cu alei , adesea cu lacuri sau bazine, care servește loc de plimbare și odihnă.
  Miercuri, 10 Aprilie 2013 02:07
  Dar cu taxa de intrare în parc cum rămâne? DEX; PARC=SUPRAFAȚĂ ÎNTINSĂ DE TEREN, DE UTILITATE PUBLICĂ, CU PLANTAȚII, ALEI ȘI DIFERITE CONSTRUCȚII, AMENAJATĂ PENTRU AGREMENT.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.