BOEM@ - prima revistă on-line de la Dunărea de Jos

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cenaclul „Noduri şi semne”, în parteneriat cu Biblioteca „V.A. Urechia” lansează vineri, 17 aprilie, de la ora 12,00, la sediul bibliotecii, prima revistă on-line de la Dunărea de Jos!

O premieră va fi şi modalitatea de a „împrietenire” cu publicul cititor, printr-o formulă potrivită vremurilor de criză: vineri va fi lansată… coperta revistei, care cuprinde toată datele folositoare celor care vor să ştie, după numele autorilor (din oraş, ţară şi străinătate) şi temele de pe copertă, dacă merită să o acceseze, precum şi adresa la care publicaţia poate fi „deschisă” pe Internet. 

Cei care vor fi prezenţi astăzi la întâlnirea de suflet a cititorilor cu autorii cuprinşi într-o revistă fără fiţe, deschisă celor ce scriu cu talent şi nu numai duminica  (aflu de la redactorul-şef al revistei, poetul Ion Zimbru, că autor poţi fi şi dumneata, cititorule, căci revista este deschisă creatorilor din întreaga lume) vor putea pipăi însă şi semnalul ediţiei tipărite a revistei, într-o formulă mai puţin generoasă însă decât cea în format electronic, din pricini lesne de înţeles…

Poezie, proză, interviuri, desene – într-un alt început gălăţean, mai aproape şi de cititorul de mai departe.

Citit 687 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.