La Yoobi: “Doggystyle”/ procesul lui Grivei

La Yoobi: “Doggystyle”/ procesul lui Grivei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Stagiunea 2014 a trupei de teatru independent Social Act Theatre se deschide, astă-seară, de la ora 19,00, cu spectacolul “Doggystyle”. Gălăţenii sunt invitaţi să savureze teatrul într-un spaţiu neconvenţional şi, în acelaşi timp, să facă un act de responsabilitate socială, adoptând un câine fără stăpân.

Spectacolul “Doggystyle”, în regia lui Radu Horghidan şi a lui Florin Toma, îi are în distribuţie, alături de cei doi, pe actorii Petronela Buda (de la Teatrul Dramatic “Fani Tardini”) şi Vlad Ajder (de la Teatrul “Jean Bart” din Tulcea). Spectacolul, ajuns la a patra reprezentaţie, se va juca la Yoobi Pub, pe strada Domnească, la nr. 29 (fostul Restaurant Olimpic). Preţul unui bilet este de 15 lei.

“Doggystyle”, prima producţie a trupei Social Act Theatre, este o satiră scrisă de Radu Horghidan. “Asistăm la procesul intentat lui Grivei, maidanezul blocului C5, şi, cu ajutorul unor personaje familiare, între care preşedintele de bloc sau tanti Viorica de la parter, descoperim ce se întâmplă când românul ia atitudine şi care sunt mecanismele care-i dictează acţiunile şi existenţa atunci când e prins într-un univers atât de vast precum cel al blocului C5. Soarta lui Grivei o hotărâm împreună, la final”, declară Radu Horghidan.

Totodată, publicul este invitat să facă un act de responsabilitate socială: „La finalul spectacolului, vom da spre adopţie un câine dintre cei adunaţi de pe străzile Galaţiului de Asociaţia “Ajutaţi-l pe Lăbuş”, partenerul nostru în proiectul “Doggytsyle”. Alţi doi căţei şi-au găsit stăpâni de la premiera spectacolului nostru, pe 24 noiembrie 2013, şi până acum”, afirmă Rodica Mişcalencu, PR managerul trupei.

Citit 1169 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2014 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.