Sărbătoarea cărţii şi a păstrătorilor ei

Sărbătoarea cărţii şi a păstrătorilor ei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Săptămâna viitoare va fi una extrem de plină pentru bibliotecarii din Galaţi şi din ţară. Pe 23 aprilie, oamenii cărţii celebrează, la nivel naţional, Ziua Bibliotecarului, iar pe plan internaţional Ziua Cărţii şi a Dreptului de Autor. Deloc întâmplător, ziua lor coincide cu sărbătoarea ortodoxă a Sf. Gheorghe.

Manifestările de la Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” şi de la Filiala „Costache Negri” se extind pe parcursul mai multor zile, între 21 şi 28 aprilie. Expoziţii cu lucrări ale elevilor, lansări de carte, un vernisaj de caricatură de presă, întâlniri pe teme profesionale şi decernarea Premiilor Bibliotecii „V.A. Urechia” sunt doar câteva dintre evenimentele anunţate pentru perioada de după Paşti.

Ultima zi de înscrieri

Tot de ziua lor, angajaţii de la „V.A. Urechia” le fac şi o altfel de invitaţie gălăţenilor, aceea de a pătrunde în lumea profesiei de bibliotecar. Săptămâna viitoare vor avea loc vizite ghidate, pe bază de înscriere.

Cei care doresc să participe la campania „Bibliotecar pentru o zi” o mai pot face doar astăzi, 17 aprilie, între orele 8,00-16,00, la Biroul Şef Serviciu Relaţii cu Publicul de la sediul central. Informaţii suplimentare puteţi afla sunând la numerele 0236.411.037 sau 0336.101.037.

Citit 511 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.