ÎNSCRIERI la Şcoala de Artă, până pe 19 septembrie

ÎNSCRIERI la Şcoala de Artă, până pe 19 septembrie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Şcoala Populară de Artă din cadrul Centrului Cultural "Dunărea de Jos" din Galaţi aşteaptă elevi noi. Înscrierile au început deja şi se vor desfăşura până pe 19 septembrie.

Timp de un an, se va studia arta fotografică şi, doi ani, tobe şi dans popular. Mai sunt organizate cursuri, de trei ani, pentru copiii care vor să cânte la chitară, orgă, instrumente de suflat, acordeon, dar şi pentru cei care vor să urmeze cursuri de canto (muzică uşoară şi populară), actorie, pictură, artă decorativă şi design, iconografie şi grafică. Nu în ultimul rând, există şi cursuri mai lungi, de cinci ani, timp în care se va studia pianul, vioara şi baletul.

În perioada 22-30 septembrie, se vor desfăşura testările, în cadrul cărora profesorii vor studia auzul ritmic şi muzical, memoria muzicală, mobilitatea, dar şi tehnicile de desen ori actorie ale copiilor înscrişi. Testarea costă 70 de lei pentru fiecare tip de curs, iar taxa şcolară pentru instrumente şi balet este 700 de lei, canto 850 de lei, iar iniţierea în dansul popular costă 70 de lei.

Deschiderea noului an şcolar pentru viitorii elevi ai Şcolii Populare de Artă din cadrul CCDJ va avea loc pe 1 octombrie, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, la ora 16,00.

Citit 2347 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Septembrie 2014 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.