Gala teatrului şcolar la Tecuci

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* De la grădiniţă la liceu * Elevi din Tecuci şi comunele limitrofe * Concurs de afişe * Expoziţii *

Vineri, 22 mai, începe cea de-a şaptea ediţie a „Galei teatrului şcolar” la Tecuci! Organizată de Casa de Cultură Tecuci în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi („Viaţa liberă” este partener media), gala va prezenta peste 20 de formaţii teatrale din Tecuci şi localităţi limitrofe, ca Drăgăneşti, Matca, Corod, Cosmeşti, Buciumeni, Ghidigeni etc.

Interesant este că actorii vor fi de toate vârstele – de la cei de grădiniţă, la cei de liceu! Juriul va fi alcătuit din actori de la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi şi de la Teatrul „Gh. Pastia” din Focşani.

Directorul Casei de Cultură, Viorel Burlacu, ne-a comunicat şi o latură inedită: pe lângă premiile de interpretare, regie, spectacol, anul acesta vor fi premiate şi afişele de spectacol, realizate de copii.

De altfel, joi vor fi vernisate şi două expoziţii la Casa de Cultură, una fiind tocmai cea de afişe de teatru. O a doua expoziţie va cuprinde fotografiile făcute de elevii claselor de jurnalism ale Colegiului „Calistrat Hogaş” din Tecuci.

Citit 754 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.