PROGRAMUL Festivalului Internaţional „Leonard” - Cea mai expresivă soprană din lume cântă la Galaţi

PROGRAMUL Festivalului Internaţional „Leonard” - Cea mai expresivă soprană din lume cântă la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Festivalului Internaţional “Leonard” continuă pe scena Teatrului Muzical, până pe 29 noiembrie. Iată ce puteţi viziona, în serile de weekend ale lunii noimebrie, de la ora 18,00.

7 noiembrie

Opera “La Traviata”, de Giuseppe Verdi. O întâlnire de excepţie cu „cea mai versatilă şi expresivă soprană din lume”, românca Elena Moşuc (foto), de la Opera din Zürich, doctor în muzică summa cum laudae la Universitatea de Muzică din Bucureşti, care a dus faima artei vocale româneşti pretutindeni, acum în celebrul rol al Violettei Vallery, alături de artişti din ţară şi gălăţeni. Regia: Eleonora Constantinova, din Chişinău. Dirijor: Gh. Stanciu, din Constanţa.

8 noiembrie

“Curs de fantomodele” - spectacol de revistă de Petronel Vizitiu şi Paul Buţa. Dirijor: Nicolae Mantu

13-15 noiembrie

Festivalul "Jazz & Blues la Dunăre", ediţia a II-a, cu trupe din ţară, Europa şi America.

21 noiembrie

„Surprize muzicale cu Cvartetul Voces”, "considerat în prezent cel mai valoros ansamblu românesc, situat totodată în elita artistică internaţională”, participant la multe festivaluri de pe întreg globul.

22 noiembrie

Celebra operetă „My Fair Lady”, de Frederich Loewe, după piesa "Pygmalion” de G.B.Shaw, în interpretarea artiştilor teatrului gălăţean. Dirijor:  Eugen Dan Drăgoi. Regia: Emil Pinghireac.

28 noiembrie

“Dance emotion” - spectacol de balet al companiei "Mario Dance Atelier".

29 noiembrie

Opera “Bărbierul din Sevilla”, de Gioacchino Rossini, cu artişti din Galaţi şi din ţară; în rolul Figaro - Jean Kristof Bouton, din Canada.  Dirijor: Cristian Sandu, Cluj - “unul dintre cei mai importanţi dirijori români”. Regia: Cristina Cotescu.

Citit 1773 ori Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2015 20:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.