Manifestări culturale, cu şi pentru elevi - la Biblioteca V. A. Urechia

Manifestări culturale, cu şi pentru elevi - la Biblioteca V. A. Urechia
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Începută luni, 9 noiembrie, marcarea celor 125 de ani de existenţă neîntreruptă a bibliotecii judeţene, fondată la 11 noiembrie 1889, se va încheia duminică, 15 noiembrie, timp în care la sediul central al bibliotecii şi la filiale se va desfăşura un program bogat de manifestări culturale, cu şi pentru elevi, preşcolari, iubitori maturi de cultură, cu numeroşi invitaţi de narcă.

Marţi, 10 noiembrie, la sediul central, în Sala „Mihai Eminescu”, de la 10,00, elevii clasei a X-a F de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, participă la atelierul „Două biblioteci, un singur destin: Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” Galaţi - Biblioteca „V.A. Urechia” Galaţi”. La ora 17,00, va avea loc deschiderea festivă a programului stagiunii 2015/2016 a Clubului V.I.R.A.L.: „Voluntarii Inspiraţi Reuşesc cu Ajutorul Lecturii!” Urmează o sesiune de informare şi dezbatere, pornind de la rezultatele programului pilot „BVAU Star Voluntar”, în cadrul proiectului „Raftul cu Iniţiativă”, iniţiat şi implementat la nivel naţional de Pro Vobis - Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat, finanţat prin Fondul ONG, Granturile SEE 2009-2014.  Vor fi premiaţi cei mai merituoşi voluntari din primul semestru al anului 2015.

La Filiala nr. 1 "Costache Negri" - Biblioteca Municipală pentru copii din Ţiglina I, de la ora 9.30, preşcolarii grupei mari de la Grădiniţa „Sf. Stelian” vor participa la sesiunea de informare şi formare pentru utilizatori „Primii paşi în bibliotecă”. De la 11,00, se va desfăşura „Ora de lectură la bibliotecă”, cu elevii clasei a IV-a A de la Colegiul Naţional „Costache Negri”.

Foto Victor Cilincă

Citit 727 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2015 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.