Manifestările aniversare de la Biblioteca V. A. Urechia continuă

Manifestările aniversare de la Biblioteca V. A. Urechia continuă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Începută luni, 9 noiembrie, marcarea celor 125 de existenţă a Bibliotecii Judeţene "V. A. Urechia", fondată la 11 noiembrie 1889, se va încheia duminică, 15 noiembrie, perioadă în care se va desfăşura un program bogat de manifestări culturale, cu numeroşi invitaţi de marcă.

Miercuri, 11 noiembrie, la sediul central, în Sala „Mihai Eminescu”, la ora 11,00, reprezentanţii autorităţilor locale şi centrale, ai instituţiilor de cultură şi educaţie, bibliotecari gălăţeni şi din ţară vor participa la gala festivă, unde se vor acorda diplome şi plachete aniversare. La ora 13,00, are loc întrunirea profesională a secţiunii „Legislaţie de bibliotecă şi pregătire profesională”, unde dezbaterea se va axa pe provocările bibliotecii în era digitală.

Începând cu ora 15,00, la compartimentul „Împrumut la domiciliu pentru adulţi” se va desfăşura atelierul creativ hand-made „Să învăţăm să păstrăm o carte”, la care vor participa copiii de la Fundaţia „Inimă de copil”.

La Compartimentul „Împrumut la domiciliu pentru copii” vor participa, de la ora 16,30, la un concurs, membrii clubului de şah „Axis Libri”, condus de Adrian Smărăndoiu.

Activităţile zilei se vor încheia la ora 19,00, cu un dineu festiv.

Citit 844 ori Ultima modificare Marți, 10 Noiembrie 2015 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.