„Trei purceluşi", o lecţie de înţelepciune
Foto: Foto ”Viața liberă”, Monica Zanet

„Trei purceluşi", o lecţie de înţelepciune
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)


Duminică, 6 martie, în sala Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, începând cu ora 10,30, micuţii vor desprinde o lecţie de înţelepciune din spectacolul Teatrului de Păpuşi „Gulliver”- celebrul basm „Trei purceluşi”. Prichindeii se vor întâlni cu îndrăgiţii actori Adina Ariton, Gina Geru, Ramona Păuc, Eliza Cristu şi Aurelian Iorga.

Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov şi adaptat scenic de regizorul Daniel Stanciu, protagoniştii trec prin multe peripeţii, ajungând în cele din urmă să învingă răul, reprezentat în poveste chiar de lup, un lup siberian.

Decorurile imaginate de scenografa Daniela Drăgulescu şi ilustraţia muzicală semnată de Jou-Jou Drăgan întregesc atmosfera de poveste. Marionetele alternează în joc cu actorii, dovedind că nu mărimea, ci mintea ascuţită şi cuminţenia contează.

Preţul unui bilet pentru copii este 10 lei, iar pentru adulţi 12 lei.

Citit 11096 ori Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 22:29

2 comentarii

 • postat de Nicusor
  Duminică, 06 Martie 2016 12:19
  5.13.211.***
  Neapărat un sistem de abonamente!!!Neapărat INTERZIS accesul în sală, a mai mult de un adult,la un copil venit la spectacol!!!Nu se poate să vină 4 adulți și un copil(caz astăzi,am fost martor).SPECTACOLUL este pentru COPII, nu pentru adulți.
  0
  2
  Raportează
 • postat de zola
  Sâmbătă, 05 Martie 2016 20:39
  5.13.220.***
  Parca pentru copii, era 8 lei biletul si 10 lei de adult!!!!! Cine le-a permis conducerii de la Dramatic sa mareasca preturile peste noapte!?
  2
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.