Mergem ”Pân' la rai” cu Adrian Naidin. CONCERT de excepţie la Hotel Magnus

Mergem ”Pân' la rai” cu Adrian Naidin. CONCERT de excepţie la Hotel Magnus
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un soi de trubadur modern, o combinaţie inedită între violoncelist şi solist vocal, Adrian Naidin şi al său jazz band vor concerta la Galaţi, la restaurantul din cadrul Hotelului "Magnus", sâmbătă, 16 aprilie. "Pân' la rai" este un concert în care artistul, îmbină melodii din cel mai autentic folclor românesc (unele de pe vremea lui Anton Pann) cu sonorităţi de jazz modern.

În această  provocare de a ne duce "Pân' la rai", Adrian Naidin îi are alături pe Sorin Zlat - la pian, Eugen Amarandei - contrabas şi Gabriel Bălaşa - percuţie. Absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Naidin s-a perfecţionat ulterior cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky, care-l consideră cel mai dăruit discipol al său.

A concertat în ţară şi în străinătate, alături de muzicieni celebri. Sorin Zlat este pianist, clarinetist şi compozitor, cu numeroase premii la cele mai importante festivaluri de jazz din Europa.

Anul trecut a primit Marele Premiu la Concursul Internaţional de Jazz de la Jacksonville (Florida). Accesul în sala restaurantului de la Hotelul "Magnus" este permis începând cu ora 19,00, iar preţul unui bilet este 40 de lei.

Citit 1542 ori Ultima modificare Marți, 12 Aprilie 2016 19:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.