RECUNOAȘTERE/ Biblioteca Judeţeană din Galați, premiată din nou la Chişinău

RECUNOAȘTERE/ Biblioteca Judeţeană din Galați, premiată din nou la Chişinău
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Biblioteca Judeţeană „V. A. Urechia” din Galați a obţinut Premiul „Cea mai originală publicaţie în domeniul bibliologiei” la Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret, ediţia a XX-a, desfăşurat la Chişinău, între 14 şi  17 aprilie. Editura "Axis Libri" a bibliotecii noastre primeşte această recunoaştere din partea Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova, pentru volumul „Oameni în memoria Galaţiului”, serie documentară care apare cu regularitate, de câţiva ani.

Instituţia de cultură gălăţeană, cu filiale şi în Republica Moldova şi Ucraina, onorează astfel Ziua Bibliotecarului din 23 aprilie, care la Galaţi este sărbătorită de Biblioteca Judeţeană printr-un amplu program, început luni şi care se va încheia sâmbătă, la sediul central şi la filiale.

La Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret de la Chişinău a fost prezentă o delegaţie a bibliotecii noastre, formate din Geta Eftimie, director-adjunct, Florina Diaconeasa, şef-serviciu Relaţii cu Publicul, şi Maricica Târâla-Sava, şef Birou Împrumut la Domiciliu pentru Copii, care au participat şi cu o lucrare: prezentarea concursului de lectură „Citeşte şi dă mai departe", desfăşurat în cadrul Clubului de vacanţă „Clubul Curioşilor”, al bibliotecii. La Chişinău, a fost prezentată Editura "Axis Libri", cu produsele editoriale din 2014 şi 2015. Tot atunci s-au făcut şi donaţii de carte către Biblioteca Naţională a Republicii Moldova şi Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă” din Chişinău.

Citit 710 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2016 19:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.