Pe podium, de Ziua Copilului. Două gălăţence, PREMIATE la un concurs naţional de muzică uşoară

Pe podium, de Ziua Copilului. Două gălăţence, PREMIATE la un concurs naţional de muzică uşoară
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Chiar de 1 Iunie, la ediţia a doua a Concursului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii ",Inocenţă de copil", organizat de Centrul Cultural "Vrancea" din Focşani, micuţa interpretă gălăţeancă Bianca Maria Miron (foto 1), pregătită la Şcoala de Artă a Centrului Cultural "Dunărea de Jos", a cucerit Premiul I. O menţiune specială i-a fost acordată unei alte micuţe gălăţence, Alexandra Neculai. Prezentatorul festivalului a fost Octavian Ursulescu, preşedintele juriului a fost cunoscutul compozitor Ionel Tudor, iar din juriu a făcut parte şi apreciatul realizator de emisiuni radio Titus Andrei, coordonatorul redacţiei de muzică uşoară de la Radio România.

La cei şapte ani ai săi, Bianca a fermecat şi juriul foarte popularului concurs tv "Next Star", de pe postul Antena 1, chiar în luna martie, când Pepe, membru al juriului, remarca la gălăţeancă "o ureche muzicală fantastică". Micuţa solistă a obţinut recent şi Prremiul I la Concursul naţional "Ceata lui Piţigoi", organizat de Centrul Cultural "Dunărea de Jos".

Solista de muzică uşoară Emilia Savu, cu trei decenii pe scena Teatrului Muzical gălăţean, este, iată, şi o talentată profesoară, care confirmă prin elevii săi la canto - muzică uşoară, în cadrul Şcolii de Arte a Centrului Cultural.

Citit 2053 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iunie 2016 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.