Galaţiul, în sunet de fanfară

Galaţiul, în sunet de fanfară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi începe la Galaţi cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Fanfare şi Orchestre de Marş şi Promenadă „Iosif Ivanovici”.

Acţiunea, care se va desfăşura pe parcursul a trei zile, este organizată, ca în fiecare an, de Centrul Cultural „Dunărea de Jos”. Potrivit directorului Centrului, Răzvan Avram, la ediţia din acest an vor participa cinci fanfare din ţară şi din Republica Moldova.

Iubitorii muzicii de fanfară vor putea asculta concertele susţinute de orchestrele participante la festival, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică (7-9 august), de la ora 11.00, atât în Grădina Publică cât şi pe Faleza Dunării.

Seara, spectacolele se vor muta pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, unde cu începere de la ora 19.30, vor urca pe scenă, rând pe rând, toate fanfarele, adică: „Argeşul” – Piteşti, „Valahia” – Giurgiu, Fanfara Municipiului Alba Iulia şi Fanfara din localitatea Ceadîr Lunga – Republica Moldova. Nu va lipsi, desigur, Fanfara „Valurile Dunării” a Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, care este şi gazdă. 

Citit 734 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.