"Mica sirenă", la Teatrul "Gulliver"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 26 februarie, de la ora 10,30, copiii, dar şi părinţii sau bunicii lor vor fi martorii unei oferte cu totul speciale a Teatrului „Gulliver”, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Astfel, pentru a reuşi o producţie jumătate teatru, jumătate film, Daniel Stanciu i-a lăsat pe actori să plutească susţinuţi de corzi, ca nişte marionete vii, filmându-i cum zburau la propriu, pentru a reproduce plutirea personajelor din basm, între apele adânci. „Zborul” filmat al actorilor a fost suprapus apoi pe imagini digitale foarte plastice, cu peştişori, cu valuri concepute prin grafică digitală de Alin Sterian. Spectacolul are o coloană sonoră cu totul aparte, semnată de Jou-Jou Drăgan, care a mai colaborat cu succes cu trupa gălăţeană. Spectacolul „Mica sirenă” a obţinut Premiul de Popularitate în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver”, din 2015. Din distribuţie fac parte: Ramona Păuc, Adina Ariton, Gina Geru, Eliza Cristu, Eduard Sişu şi Aurelian Iorga.

Biletele se pot cumpăra înainte de începerea spectacolului, preţul acestora fiind de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Citit 789 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2017 10:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.