LANSARE DE CARTE | Mezina ”Vieţii libere” a debutat în volum
Foto: Humanitas

LANSARE DE CARTE | Mezina ”Vieţii libere” a debutat în volum
Autoarea, faţă în faţă cu publicul
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sâmbătă, 29 aprilie, la Librăria Humanitas, am avut onoarea și bucuria de a-i fi alături mezinei familiei "Vieţii libere", Alina Şerban, într-un moment de sărbătoare personală: lansarea primei sale cărţi.

"Ziua în care am învăţat să zbor", editura Quantum, 2017, este o invitaţie la a descoperi lumea unui scriitor, cu toate zbaterile sale, atât interioare, cât şi de adaptare la lumea în care trăieşte, la realităţile familiei şi ale societăţii. La 25 de ani, Alina Şerban creează o lume interesantă şi extrem de matură, cumva dincolo de propriile experienţe de viaţă, o lume germanică, în care personajul principal ne ajută să plonjăm, de cele mai multe ori dureros, în viaţă, pur şi simplu, pentru a ne testa, alături de el, limitele şi sensibilităţile.

Aşa cum au precizat, în prezentările lor, atât jurnalistul şi scriitorul Marius Grama, cât şi criticul literar A.G. Secară, romanul Alinei Şerban (volumul I, cel de-al doilea, deja scris, fiind în pregătire) este o sărbătoare în sine, fiindcă presupune un curaj demn de remarcat la o autoare atât de tânără. Ne bucurăm şi noi că "micuţa Andersen", cum a numit-o A.G. Secară, din motive pe care le veţi înţelege dacă veţi citi cartea, este parte integrantă a redacţiei ziarului "Viaţa liberă" şi a Galaţiului. Şi, cum cartea este în top vânzări la Humanitas, aveţi încă un motiv s-o cumpăraţi.

Citit 3351 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Mai 2017 15:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.