Dragoste şi şlagăre cu parfum de altădată

Dragoste şi şlagăre cu parfum de altădată
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

”Amor cu parfum de altădată" este spectacolul la care sunteţi invitaţi pentru a vă bucura de magia muzicii, sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 18,00, la Teatrul Muzical "N. Leonard". Este vorba de un spectacol ce pendulează între teatru de revistă şi dramaturgie, cu şlagăre cu parfum interbelic, încurcături în dragoste, momente coregrafice şi proiecţii video care să întregească atmosfera vremurilor idilice în care spectatorii vor fi transpuşi.

Ideea îi aparţine regizorului Octavian Jighirgiu, de la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, şeful Catedrei de Arta Actorului la Universitatea de Arte „George Enescu”, actor cu premii în ţară şi turnee în străinătate, colaborări regizorale la Televiziunea naţională sau la televiziuni din Iaşi.

Şlagărele vor fi interpretate de Mariana Pisică, Cristina Vasopol, Cristina Ionaşcu, Luminiţa Vologa, Anton Mihail, Ionuţ Negrişanu, Valentin Vasopol şi Adrian Mărginean, în timp ce protagonişti ai momentelor dramatice vor fi Paul Buţa, Radu Horghidan, Isabela Oancea, Viorica Mărăndici, Maria Miron şi Mitică Belciugan. Dirijor va fi Nicolae Mantu, iar coregrafia este semnată de Edi Stancu. Scenografia îi aparţine Danielei Drăgulescu, iar conceptul video, lui Adrian Cozlac.        

Citit 944 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2017 22:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.