Stagiunea estivală la „Muzical”

Stagiunea estivală la „Muzical”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Stagiunea estivală a Teatrului „Nae Leonard” este în plină desfăşurare. Trei seri la rând, „Muzicalul” vă face trei propuneri. Rămâne doar să alegeţi ce stil muzical se lipeşte mai bine de sufletul sau de gustul dumneavoastră.

Reîntâlnire cu „Săracu’ Gică”

Azi, 28 august, începând cu 19,30, în Gradina Leonard, artiştii teatrului prezintă „Săracu’ Gică”, “o savuroasă comedie inspirată din viaţa famişiei tradiţionale româneşti”. Dacă nu aţi văzut încă spectacolul pe muzică de Aurel Manolache şi pe texte muzicale de Saşa Georgescu şi Ion Maximilian, aveţi ocazia în această seară. Regia artistică îi aparţine lui Gheorghe V. Gheorghe.

Popas “La Calul Bălan”

Sâmbătă, de la aceeaşi oră, e vremea unei operete în trei acte, “La Calul Bălan”, de Ralph Benatzky. Un punct de atracţie pentru turiştii dintr-o localitate din Austria îl reprezintă vestitul han “La Calul Bălan”. De când a rămas văduvă, stăpâna hanului îşi conduce treburile cu energie. În acest răstimp a schimbat cinci chelneri-şefi, pentru că au îndrăznit să se îndrăgostească de ea, neglijându-şi munca. Noul angajat e pe cale să cadă în acelaşi păcat. Încurcatele căi ale dragostei vor fi netezite, într-un final, de năzdrăvanul ”Cal Bălan”. Regia artistică a spectacolului este semnată de Migry Avram Nicolau.

“Balkan Blues”

Duminică, Marius Mihalache şi Mike Godoroja vă delectează cu ritmuri de blues. O reîntâlnire cu cei doi muzicieni v-ar putea binedispune pentru o săptămână întreagă. Recitalul “Balkan Blues” începe de la ora 19,30.

Preţul unui bilet întreg la fiecare dintre cele trei spectacole este 21,5 lei.

Citit 888 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.