Artişti pe toate gusturile, întreaga vară, la Grădina ”Leonard”

Artişti pe toate gusturile, întreaga vară, la Grădina ”Leonard”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Teatrul Muzical va organiza, în vara aceasta, o serie de concerte acustice cu artişti şi trupe consacrate, ce vor avea loc într-un spaţiu din inima Galaţiului, în Grădina "Leonard", un loc plin de tradiţie în găzduirea şi organizarea de concerte.

Reunite sub genericul "The Acoustic Yard", concertele vor începe sâmbăta viitoare, pe 29 iulie, începând cu ora 19,00, cu un show garantat susţinut de trupa Implat pentru Refuz şi vor continua pe tot parcursul verii. Printre artiştii care şi-au anunţat prezenţa la Galaţi se numără Alexandra Uşurelu (11 august), Alina Manole, Viţa de vie etc.

Implant Pentru Refuz are deja o experienta de peste 21 de ani şi reprezintă una dintre primele trupe româneşti cu atitudine, pe scena underground de hardcore. La Galaţi vine pentru a-şi lansa ultimul album, "Acoustic (Live

Unirii5)". Discul conţine piesele înregistrate live în cadrul concertului acustic susţinut în octombrie 2015, pe scena de la Unirii 5. În toamna anului 2015, am avut un concert acustic în grădina de la Unirii 5. Am cântat piese care pentru noi înseamnă foarte mult şi pe care vrem să le oferim publicului într-o altă nuanţă. A fost o experienţă fantastică, atât pentru noi, cât şi pentru fani. Neştiut de noi a fost faptul că inginerul nostru de sunet, Uţu Pascu, a înregistrat întreg concertul. Am primit un val de reacţii pozitive şi asta ne-a entuziasmat să transpunem înregistrarea într-un album de sine stătător", spun cei de la Implant pentru Refuz.

Albumul "Acoustic (Live Unirii5)" a fost realizat de Implant pentru Refuz în următoarea formulă: Octavian "Vita" Horvath - voce; Valentin "Freaky" Popescu - chitară, voce; Răzvan "Meshu" Nicov - chitară; Czifrak "Pişta" Ştefan - bas; Alexandru Hera - tobe.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existenţă printr-un sunet mereu proaspăt şi versuri atent conectate la realitate. Cu melodii deopotrivă sensibile şi pline de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din ţara noastră.

Biletele se găsesc în avans pe iaBilet.ro şi au preţ special de 30 de lei, până în ziua concertului, când vor putea fi cumpărate şi de la "Grădina "Leonard", dar la preţul de 40 de lei.

Citit 1116 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iulie 2017 12:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.