Muzică pentru suflet, cu Alexandra Uşurelu

Muzică pentru suflet, cu Alexandra Uşurelu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Alexandra Uşurelu, una dintre cele mai iubite artiste de muzică non-mainstream din România, care te cucerește încă din primele secunde în care începi să o asculți, va susţine un concert în Grădina de vară a Teatrului Muzical “N. Leonard”, în cadrul seriei "The Accoustic Yard", sâmbătă, 12 august, începând cu ora 19,00.

Vocea Alexandrei Uşurelu iese considerabil din tipare, are o notă aparte de sensibilitate, emoţie şi dăruire. Vibrează puternic şi aduce vibraţie în sufletul spectatorilor, care, la rândul lor, îi oferă energia şi magia de care are nevoie pentru a-şi cânta povestea mai departe. Nu este difuzată pe toate posturile de radio şi TV, dar cu toate acestea a reuşit să-şi facă nenumăraţi fani, iar concertele sale, chiar şi în sălile mari, sunt aşteptate cu nerăbdare, biletele vânzându-se cu mult înainte.

"Contează mult să am oamenii în faţa mea, aproape de mine, să îi simt şi să cânt după sufletul meu şi al lor. De aceea mă bucur şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că are grijă de paşii mei mărunţi, dar siguri, către visul meu. Visul de a aminti cât mai multor oameni de sufletele lor. Eu nu am căutat niciodată să cânt altceva decât ceea ce simt şi vine dinăuntrul meu şi, poate din cauza asta, oamenii cu aceleaşi repere nu au întârziat să apară în calea mea. Poate am noroc, nu ştiu, poate este destin sau poate este pur şi simplu legea atracţiei universale", spune cantautoarea, despre evoluţia carierei ei.

A urcat prima oară pe scenă la vârsta de 14 ani, la Olteniţa, iar reprezentaţia remarcabilă a fost difuzată şi pe postul local de televiziune. După ce s-a mutat cu părinţii la Bucureşti, a continuat să cânte, însă momentul crucial pentru ea a fost colaborarea cu Andreea Marin, cea care a numit-o "Norah Jones de România". În 2011, Zâna a fost impresionată de concertul Alexandrei, ce debuta pe scena Teatrului "Odeon", în cadrul Galei “Femeia Contează”. Cele două încep o frumoasă colaborare, ce s-a materializat în turneele “Din dragoste pentru femei” şi “Preţuieşte viaţa”. Au urmat colaborări ale Alexandrei cu nume importante din industria muzicală românească, precum: trupa Vunk, Mircea Vintilă, Mircea Rusu, Walter Dionisie, Bobby Stoica (de la Voltaj, cu care artista s-a şi căsătorit), dar şi cu Mariano Castro, pianistul argentinian al trupei de succes internaţional Narcotango, nominalizată de două ori la premiile Latin Grammy.

Victor Udreş de la Over Band şi Ionică Fălcaru vor susţine în deschidere cu un program special.

Citit 10949 ori Ultima modificare Joi, 10 August 2017 20:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.