”Clepsidra ADN”, de Iulia Roman

”Clepsidra ADN”, de Iulia Roman

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
2 comentarii

Literatura gălăţeană se mai îmbogăţeşte cu încă un titlu, volumul de poezii "Clepsidra ADN", semnat de tânăra Iulia Roman. Aceasta a activat în trecut în cunoscutele cenacluri literare "Cercul" şi "Noduri şi Semne".

Gălăţeancă get-beget, Iulia Roman s-a născut în 1992 şi, până la vârsta de 19 ani, a locuit în urbea de la Dunăre, mai apoi mutându-se în Paris. Cu toate astea sufletul ei a rămas aproape de oraşul copilăriei, de unde şi dorinţa de a-şi face debutul în literatură aici.

Evenimentul va avea loc miercuri, 23 august, de la orele 17,00, la Diamond Cafe de pe strada Brăilei. Cei ce vor dori să se alăture Iuliei în demersul ei literar vor avea parte de o seară de jazz în compania Tinei Roman (tânăra flautistă acceptată în 2014 la Conservatorul din Paris), a lui Ioan Badea, la vioară şi a lui Marcel Iancu la pian.

Despre volumul de poezii va vorbi scriitorul şi criticul literar Adi Secară.

Citit 1411 ori Ultima modificare Luni, 21 August 2017 19:31

2 comentarii

 • postat de Mihai Marți, 22 August 2017 13:34 Link la comentariu
  0
  2

  Bravo! Succes la prezentare Adi.

  Raportează
 • postat de Vlad Marți, 22 August 2017 12:41 Link la comentariu
  0
  4

  Ii dorim succes si sper sa auzim de cat mai multe creatii de vis ale ei. Ii dorim succes fiindca avem nevoie de foarte multe astfel de persoane despre care sa se mai vorbeasca si frumos cand se afla ca vin de prin partile acestea, fiindca de scandaluri ne-am cam saturat. E timpul sa se mai auda si despre altceva in afara ca suntem facuti tigani, hoti si lenesi, dar si in multe alte feluri.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.