Deschidere de stagiune simfonică, în Parcul Palatului Episcopal

Deschidere de stagiune simfonică, în Parcul Palatului Episcopal
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Stagiunea simfonică a Teatrului Muzical "N. Leonard" se va deschide duminică, 17 septembrie, de la ora 18,00, cu un concert extraordinar, susţinut în aer liber, în curtea Muzeului Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos.

"A devenit deja o tradiţie ca deschiderea stagiunii simfonice să se facă în colaborare cu Arhiepiscopia Dunării de Jos, cu un concert în aer liber, în Parcul Palatului Episcopal. Este pentru a treia oară când organizăm aşa ceva şi sper să păstrăm tradiţia", ne-a declarat directorul Liricului gălăţean, Teodor Niţă.

Concertul vocal simfonic va fi susţinut de corul, orchestra şi soliştii Teatrului Muzical "N. Leonard", având în program pagini muzicale de mare popularitate din opere şi operete celebre.

Solişti vor fi Nicoleta Maier, Adelina Diaconu, Adina Lazăr, Lăcrămioara Crihană, Adrian Ionescu, Adrian Mărginean şi Valentin Vasopol. Dirijor va fi Gheorghe Stanciu, de la Teatrul de Operă şi Balet “Oleg Danovski” din Constanţa.

Intrarea la eveniment va fi liberă.

Ce ne aşteaptă în stagiunea 2017-2018

Stagiunea va continua în luna octombrie cu spectacolele: "Bal la Savoy", "Firfirică", "Vânzătorul de păsări" şi "Amor cu parfum  de  altădată". Pe 29 octombrie, va debuta a XIV-a ediţie a Festivalului Internaţional "Leonard", cu o  premieră - musicalul "My Fair Lady".

În programul Festivalului "Leonard", care se va încheia fix după o lună, pe 29 noiembrie, au mai fost incluse: concert de  pian cu Eduard Kuntz, opera "Bal mascat", un spectacol  de balet de la Opera Naţională din Bucureşti - "Tango, radio and Juliet", seară de lieduri, opera "Cenuşăreasa", dar şi alte surprize.

Aşa cum ne-am obişnuit în fiecare toamnă, în cadrul Festivalului "Leonard" se va desfăşura şi o ediţie de "Jazz şi Blues la Dunăre", în perioada 3-5 noiembrie.

Vom reveni la timpul potrivit cu informaţi detaliate.

Citit 1718 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2017 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.