La Teatrul Gulliver, săptămâna începe cu Crăiasa zăpezilor

La Teatrul Gulliver, săptămâna începe cu Crăiasa zăpezilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru cei mici, luna decembrie începe la Teatrul de Păpuşi "Gulliver" cu binecunoscutul spectacol "Crăiasa zăpezilor". Piesa se va juca miercuri, 6 decembrie, de la ora 10,00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic, dar şi pe 7 decembrie, de la ora 11,30, pe 8 decembrie, de la ora 10,00, şi pe 10 decembrie, începând cu ora 10,30.

O încântătoare poveste clasică a fost îmbrăcată de Cristian şi Cristina Pepino în haine moderne. Datorită mijloacelor tehnice contemporane adăugate, dar şi a coloanei sonore, "Crăiasa zăpezilor" este o realizare care duce mai departe expresia teatrului de animaţie, dar rămâne, în acelaşi timp, un text adorabil de copilăresc.

Spectacolul a obţinut, în anul 2007, Premiul pentru expresivitatea şi rafinamentul imaginii în arta animaţiei, în cadrul Festivalului Internaţional al teatrului de animaţie organizat de Teatrul "Ţăndărică" din Bucureşti. În acelaşi an, spectacolul s-a bucurat de Premiul special al juriului, la Festivalul Internaţional "Gulliver".

Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. Biletele pot fi cumpărate atât de la caseria Teatrului Dramatic, cât şi online, de pe site-ul Teatrului de Păpuşi.

Citit 1341 ori Ultima modificare Duminică, 03 Decembrie 2017 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.