Rezultatul alegerilor, sărbătorit în stradă

Rezultatul alegerilor, sărbătorit în stradă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mulţimi de oameni în mai multe oraşe din SUA au izbucnit în urale după ce mass-media americană l-a anunţat câştigător al scrutinului prezidenţial pe democratul Joe Biden.

În capitala Washington, grupurile de simpatizanţi s-au adunat în faţa Casei Albe, iar pe social media au apărut fotografii cu oameni care beau şampanie şi ţopăiau de bucurie. În Piaţa Columbia Heights, un cartier cu o puternică prezenţă latino, trecătorii s-au strâns pentru a aplauda şi a dansa.

Susţinători ai preşedintelui Donald Trump s-au adunat şi ei în câteva oraşe din Statele Unite pentru a protesta, susţinând că alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie au fost furate, transmite dpa. Alţi susţinători ai candidatului republican Donald Trump s-au adunat în Atlanta, statul Georgia şi în statul Arizona, scandând "opriţi furtul", în pofida faptului că autorităţile nu au găsit dovezi ale unei fraude electorale de amploare.

Protestele susţinătorilor preşedintelui Donald Trump par însă relativ mici şi izolate, în comparaţie cu manifestările publice de bucurie ale susţinătorilor lui Joe Biden.

Citit 727 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2020 16:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.