Acuzată de agresiune sexuală, profesoara s-a căsătorit cu elevul

Acuzată de agresiune sexuală, profesoara s-a căsătorit cu elevul
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Procurorii din Missouri au închis cazul împotriva unei foste profesoare de liceu care a fost acuzată că și-a agresat sexual elevul, după ce cei doi s-au căsătorit recent, anunță autoritățile.

Baylee Turner, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată de contact sexual cu un elev, după ce a recunoscut la poliție că a întreținut relații intime cu elevul ei, acasă la ea, în ianuarie 2019.

Profesoara și elevul s-au căsătorit ulterior, iar procurorii au renunțat la acuzația împotriva lui Turner, potrivit The Independent. Nate Dally, procuror adjunct în caz, a declarat pentru presa din SUA că statul ar avea dificultăți să o judece pe Turner fără să aibă puterea să-l oblige pe elev să depună mărturie. Autoritățile nu au precizat când s-au căsătorit cei doi și nici vârsta elevului.

Turner a demisionat de la liceul Sarcoxie după ce a fost arestată, în februarie 2019. Ulterior i s-a retras dreptul de a profesa.

Cazul amintește de cel al profesoarei din Washington Mary Kay Letourneau. Aceasta a fost acuzată că, în 1996, și-a violat un elev de 12 ani. Letourneau a avut o relație sexuală cu preadolescentul Vili Fualaau. Cei doi au făcut doi copii împreună. Mary Kay Letourneau a stat șapte ani în închisoare, ca infractor sexual, dar s-a căsătorit cu Fualaau în 2005.

Citit 923 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Februarie 2022 18:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.