Elon Musk, ofertă de miliarde pentru preluarea Twitter

Elon Musk, ofertă de miliarde pentru preluarea Twitter
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Directorul general al Tesla Inc, Elon Musk, a făcut joi o ofertă de preluare a tuturor acţiunilor platformei de socializare Twitter, cu un preţ de 41,39 miliarde de dolari, informează Reuters. Preţul de 54,20 de dolari oferit de Elon Musk pentru fiecare acţiune Twitter reprezintă o primă de 38 la sută, comparativ cu cotaţia înregistrată la data de 1 aprilie, ultima zi înainte ca Musk să provoace o surpriză prin anunţul că a acumulat o participaţie de peste 9 la sută la platforma de socializare Twitter.

"În perioada care a trecut de la investiţia mea, am ajuns la concluzia că firma nu va înflori şi nici nu îşi va îndeplini nevoia sa socială în forma sa actuală. Twitter trebuie să fie transformată într-o companie privată. Aceasta este cea mai bună şi ultima mea ofertă şi, dacă nu va fi acceptată, voi fi nevoit să îmi regândesc poziţia de acţionar", a scris Elon Musk, într-o scrisoare trimisă preşedintelui Twitter, Bret Taylor.

Elon Musk este un obişnuit al Twitter, are 80 de milioane de urmăritori şi a folosit platforma pentru a face mai multe anunţuri care au influenţat pieţele financiare.

Citit 646 ori Ultima modificare Joi, 14 Aprilie 2022 18:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.