Caz uluitor la Shanghai. Un pacient a fost trimis viu la morgă

Caz uluitor la Shanghai. Un pacient a fost trimis viu la morgă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un clip de pe reţelele sociale arată o scenă de coşmar pentru un pacient din Shanghai: persoane care încarcă un cadavru înfăşurat într-un cearşaf galben, în curtea unui spital pentru bătrâni. Portarii cheamă o asistentă, îi fac semn să deschidă geanta, pentru că au observat că din interior vin semne de viaţă.

În acel moment, asistenta se întoarce la cabinet, se consultă cu superiorii şi acceptă să ia aşternutul înapoi şi să aducă pacientul încă în viaţă sau nedecedat în secţie.

Greșeala vine în contextul în care închiderea Shanghaiului intră în a cincea săptămână, iar cazurile noi de COVID continuă să crească în fiecare zi.

Videoclipul care a devenit viral pe rețelele sociale, de la spitalul de bătrâni Xinchangzheng, din cartierul Putuo, pare să confirme suspiciunile legate de criza din unităţile spitaliceşti din Shanghai. Autorităţile au deschis o anchetă în cazul acestui pacient, fără a dezvălui, însă, dacă pacientul din sacul morţii era infectat cu COVID-19 sau nu. Condiţiile acestuia „sunt stabile”, au transmis medicii.

Citit 429 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2022 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.